Bykultur.dk
Årets Bernhardt Kommende arrangementer

Invitation: Fejring af Årets Bernhardt 2024, fredag den 14. juni

Kære medlemmer,

Billedet ovenfor er fra fejringen i et tidligere år – og vi kender på nuværende tidspunkt ikke vinderen og stedet for overrækkelsen af prisen her i 2024. Datoen ligger dog fast på fredag den 14. juni.

Men processen med at finde vinderen af vores bykulturpris “Årets Bernhardt” 2024 er godt i gang i samarbejde med Stiften. Hermed ønsker vi i foreningen at henlede både beboere og politikeres opmærksomhed på byens og nærområdernes talrige værdifulde miljøer, der i det daglige bevares og videreudvikles succesfuldt af både beboere, ildsjæle og fagfolk.

Temaet er i år “gårdrum“. Vi er derfor på udkig efter kandidater og har opfordret folk til at sende en indstilling ind på deres favorit-baggård eller gårdrum.

Indstillinger kan indsendes til Stiften til og med 28. maj.

Dermed vil forslaget så være i spil, når foreningens dommerkomité udvælger de tre gårdrum/baggårde, der i en finaleafstemning kæmper om dette års Bernhardt-pris.

Afstemningen foregår og kan følges på stiften.dk i perioden 3. – 9. juni.

Fredag den 14. juni kl. 14 – 16 bliver Årets Bernhardt 2024 – præmien er en Aarhus-bænk med plakette – overrakt til vinderne i det sejrende gårdrum, hvor Foreningen for Bykultur er klar med fadøl, vand og pølser på grillen.

Det er byens til den tid tidligere Stadsarkivar, Søren Bitsch Christensen – fra 1. juni vicedirektør for Kulturarv på Det Kgl. Bibliotek – der overrækker Årets Bernhardt.

Alle medlemmer er velkomne – så sæt lige et kryds i kalenderen ud for den 14. juni, hvor vi håber, at du om eftermiddagen kan deltage i festivitassen og fejringen af vinderen. Så må vi se, hvor vi skal mødes?

Vær venlig at sende en tilmelding, så vi har et overblik over deltagerantallet – som sædvanlig i mail til events@bykultur.dk 

-Foreningen for Bykultur

Indlæg der måske kunne interessere dig

Fortsat stor interesse for “det gode bymiljø” – Årets Bernhardt 2018

Jonas Heidemann Jensen

Møde om “Bygningskultur og bevaring i Aarhus” – onsdag den 8. november i “Solsalen”

admin

Elværket Åbyhøj får overrakt “Årets Bernhardt”

admin

Skriv en kommentar