Bykultur.dk

Hjemmeside m.v.

Einar Rud Pedersen

2023
Foreningen oprettes på Instagram – portalen: https://www.instagram.com/bykulturaarhus/

Hjemmeside opdateret sidst på året. En række huller er fyldt ud, og vi har ændret i strukturen. Vi har opbygget en mere sigende hovedmenu og en gruppering i underpunkter, som vi tror vil gøre det lettere at finde rundt på siden. Bemærk blandt andet, at en række spændende indlæg i relation til Årets Bernhardt nu er medtaget. Endvidere er det nu muligt at se alle de tidligere udsendte nyhedsbreve.

2022
Foreningen begynder udsendelse af Nyhedsbreve til de registrerede modtagere og foreningens medlemmer. Se alle nyhedsbrevene under “Projekter”

2019
Nyt Bykultur website lanceret Læs mere her

2015
Parat med ny visuel identitet Læs mere her

2014
Bykultur har også fået nyt design Læs mere her

Tak til Sven Weel Hansen for at have passet hjemmesiden hidtil igennem en del år. Vi har i forbindelse med Svens ”afgang” lagt hjemmesiden over i et nyt system, og vi håber – og tror – I vil være tilfredse med resultatet. Asbjørn Skødt har stået bag. Nyskabelsen er en blog, hvor Asbjørn samler synspunkter om væsentlige byudviklingsprojekter og -tiltag.

Derudover har vi oprettet en Facebook-side, der blandt andet skal hjælpe med at trække besøgende ind på den nye hjemmeside. Vi er kun lige gået i luften med den, og den kan godt bruge mange flere likes, så log ind på Facebook og brug vores side, del den med dine venner og spred budskabet!

Med formandens jobmæssige baggrund er det desuden et ønske, at vi får vores medier til at spille sammen med Stadsarkivets AarhusWiki.dk, når det giver mening, og vi har kræfter til det.