Bykultur.dk
Arrangementer Nyheder

23-08-2021: Vision Kongelunden – arrangement ved Jydsk Væddeløbsbane.

OBS: Arrangementet er nu fuldt booket. Det er alene muligt at komme på venteliste til arrangementet ved at sende en besked til events@bykultur.dk.

Kære medlem i Bykultur.

Vi kan efter et år med flere coronarestriktioner endelig byde velkommen til en nyt arrangement. Kongelunden er på dagsordenen, og med den kommende store omdannelse af området er der nok at tage fat i.

Danmarks største bynære, rekreative område Kongelunden dækker området fra Tivoli Friheden i nord til Varna og den uendelige bro i syd – et område på størrelse med Tiergarten i Berlin eller Hyde Park i London. Vi har inviteret repræsentanter fra ”Kongelundens Sekretariat” til at fortælle om kommunens planer, og fra foreningerne ”BorgerforBynatur” og ”Kongelundens grønne venner” for at høre deres tanker og overvejelser.

  • Dato: 23-08-2021
  • Deltager max. antal: 50 tilmeldte.

Ønsker man at tilmelde sig arrangementet, skal man sende en e-mail til events@bykultur.dk senest onsdag, den 16. august 2021. Du/I vil herefter modtage en bekræftelse på tilmelding. Se også invitation nedenfor.

Til arrangementer i Foreningen for Bykultur i Aarhus kan der blive taget billeder som efterfølgende kan blive benyttet på websiden, i nyhedsbreve eller andet materiale i foreningens virke.

Indlæg der måske kunne interessere dig

Invitation til besøg i Kulturhus Bunkeren 12. marts

admin

Besøg i Latinerkvarteret, den 5. oktober kl. 16-18

admin

31-03-2022: Generalforsamling på Toldkammeret den 31. marts 2022- indbydelse

Einar Rud Pedersen

Skriv en kommentar