Bykultur.dk
Foreningsnyheder Nyheder

Nyt Bykultur website lanceret

Det har været nogle måneder undervejs, men nu har Foreningen for Bykultur i Aarhus lanceret sit nye website. Det nydesignede bykultur.dk har været i luften i en måneds tid, mens der løbende har været foretaget opdateringer af funktioner og design.

Det gamle website havde efterhånden nogle år på bagen, og det trængte til en kærlig hånd. Der var sikkerhedsmangler og flere basale fejl på siden der skulle rettes op på. På repræsentantskabsmødet i september blev det vedtaget, at et nyt website skulle udarbejdes på samme platform som det eksisterende.

Det nye website er foreningens officielle indgangsdør på internettet, men foreningen er også repræsenteret på Facebook (https://www.facebook.com/bykultur/). Den nye visuelle identitet skal gøre det nemmere for foreningens medlemmer at fremsøge info om arrangementer og andet, men den skal også præsentere foreningen for udefrakommende og nysgerrige.

Websitet er optimeret til visning på en PC (Firefox, Edge og Chrome m.v.), men kan også ses på de fleste gængse mobiltelefoner og tablets.

Udover en designmæssig forandring er der tilføjet flere nye funktioner, men det er også lykkedes at integrere ældre indlæg fra det gamle website. Det nye website vil løbende blive tilrettet, og websitet vil også blive opdateret med nye funktioner når der er behov for sådanne.

Kommentarer, rettelser og forslag til nye funktioner kan sendes til webmaster@bykultur.dk.

God fornøjelse med BYKULTUR.DK

Indlæg der måske kunne interessere dig

Bykultur.dk har fået nyt design

Asbjørn Skødt

Arkitekturens dag og besøg på den nye Journalisthøjskole DMJX på Katrinebjerg. 

admin

Parat med ny visuel identitet

Asbjørn Skødt

Skriv en kommentar