Bykultur.dk
Årets Bernhardt Nyheder

Kom med din kandidat til Årets Bernhardt

Kender du en gade, et gårdrum, en plads, en bygning, et kvarter, en landsby eller noget helt syvende, hvor der er skabt et rigtig godt bymiljø?

Så kan du indstille det som kandidat til den nye bykulturpris, Årets Bernhardt, der er indstiftet af Foreningen for Bykultur i Aarhus.

Send senest 1. juni en mail til mosv@stiften.dk med et foto, der viser miljøet og en kort beskrivelse af, hvorfor det er værdifuldt for byen, kvarteret eller landsbyen. Skriv gerne også hvilke borgere, grupper eller foreninger, der har gjort en særlig indsats for at skabe miljøet.

– Prisen skal sætte fokus på, hvad beboerne i Aarhus oplever som helt særlige steder, der både rummer noget af byens historie, og som samtidig fungerer som et aktivt og inspirerende miljø, siger foreningens formand, arkitekt Bruno Viuf Larsen og fortsætter:

– Eneste krav for at komme i betragtning er, at det ligger i Aarhus Kommune, at projektet er skabt af private ildsjæle, og at miljøet i sin helhed ikke omfatter mere end 500 husstande. Projektet skal kunne betragtes som færdigt eller taget i brug.

Foreningens bedømmelsesudvalg udvælger derefter tre finalister, som vi præsenterer her i avisen og på stiften.dk, hvor der bliver mulighed for at stemme på, hvem der skal have årets Bernhardt-pris.

Prisen består af en fest med øl og pølser – og en designet bænk med Årets Bernhardt indgraveret, eller hvis vinderen foretrækker det for eksempel et telt til brug for fest og sammenkomster for yderligere at styrke sammenholdet.

Prisen bliver overrakt 15. juni.

Indlæg der måske kunne interessere dig

Invitation: Fejring af Årets Bernhardt 2024, fredag den 14. juni

admin

En varm sommerdag på Nordre Kirkegård: Fejring og overrækkelse af Årets Bernhardt 2023

admin

Årets Bernhardt 2020 – denne gang med fokus på de små grønne frirum

Phillip Fangel

Skriv en kommentar