Bykultur.dk
Årets Bernhardt Nyheder

Se billederne fra “Årets Bernhardt”-festlighederne i Spørring

Vinderen af Årets Bernhardt 2020 blev fejret ved en festlig ceremoni mandag den 15. juni 2020 ved Grøntoppen i Spørring. Denne festlige dag var præget af et fantastisk sommervejr, som lagde fundamentet for en skøn eftermiddag med taler, fællessang og hyggeligt samvær. Selve præmien for at vinde bykulturprisen er, som traditionen foreskriver, en særlig “Bernhardt Bænk” med påsat plakette. Grundet coronabegrænsninger kunne der ikke deltage mere end samlet 50 personer, og i modsætning til tidligere år var Foreningen for Bykultur’s medlemmer derfor ikke inviteret til at deltage. Selve billetten til arrangementet var i dagens anledning et 4-siders sanghæfte.

Selve arrangementet begyndte kl. 15 og varede et par timer, og indeholdt taler af bl.a. Rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek.

Alle tre kandidater fik udleveret den store og flotte bog “AARHUS | BY | AARHUS” af direktør i LaserTryk, Anders Grønborg. Bogen er et frivilligt non-profit projekt, der blev søsat i forbindelse med kulturhovedstads-året 2017, hvor der blev opfordret til at aarhusianere kunne indsende billeder til et ny fotobog med billeder af Aarhus og omegn. Ud af i alt 7.332 fotos blev 411 billeder udvalgt til den store flotte bog.

Hans Jørgen Bech fra Foreningen for Bykultur har taget nedenstående billeder af det festlige arrangement.

Læs også Aarhus Stiftstidendes beskrivelse af dagen her: Årets Bernhardt: Fællesskabet i Spørring er vejen frem

Indlæg der måske kunne interessere dig

Elværket Åbyhøj får overrakt “Årets Bernhardt”

admin

“Årets Bernhardt” 2023 – med fokus på vore kirkegårde.

admin

Årets Bernhardt 2019 – Nu kan du indstille kandidater!

Phillip Fangel

Skriv en kommentar