Bykultur.dk
Årets Bernhardt Nyheder

“Årets Bernhardt” 2022: De tre nominerede er…

– og se hvordan du kan stemme på din favorit

Bykulturprisen Årets Bernhardt har i 2022 haft afsæt i temaet ”Det nye i det gamle” eller ”Transformation af gammelt til nyt”. Hermed ønsker Foreningen for Bykultur i Aarhus at hædre ældre bygninger, der har fået nyt indhold og funktioner. Vi har brug for at mærke historien – derfor skal vi blive bedre til at genbruge bygninger i stedet for at rive dem ned.

En dommerkomité fra Foreningen for Bykultur har blandt 12 foreslåede kandidater udvalgt de tre, der nu er nominerede til prisen Årets Bernhardt her i 2022. En afstemning i Stiften skal afgøre hvem af de tre, der skal have overrakt prisen den 17. juni 2022.

Elværket i Åbyhøj?
Skal det være Kultur- og Forsamlingshuset Elværket i Åbyhøj, der i dag leverer en helt anden slags energi end elektricitet til borgerne i Åbyhøj, der løber med prisen?  Læs mere om Elværket her:
https://stiften.dk/artikel/%C3%A5rets-bernhardt-nu-emmer-det-gamle-elv%C3%A6rk-af-ny-energi

 

Stengården i Todbjerg?
Skal det være Stengården – den gamle firelængede gård midt i Todbjerg, der har fået nyt liv som landsbyens samlingssted?  Læs mere om Stengården her:
https://stiften.dk/…/%C3%A5rets-bernhardt-her-har…

Njord Gin Destilleri på Sydhavnen?
Eller skal det være den gamle spildevands-pumpestation på Sydhavnen, der er blevet til Njord Gin Destilleri? Læs mere om Njord her:
https://stiften.dk/…/%C3%A5rets-bernhardt-her-pumpede…

 

 

Deltag i afstemningen
Du kan være med til at finde vinderen ved at stemme på din favorit på stiften.dk frem til den 10. juni. Læs nærmere her, hvordan du afgiver din stemme:

https://stiften.dk/artikel/her-kan-du-stemme-skal-bykulturprisen-%C3%A5rets-bernhardt-til-todbjerg-%C3%A5byh%C3%B8j-eller-sydhavnen

Del gerne oplysningerne om afstemningen i dit netværk, så vi kan få rigtig mange mennesker til at deltage i afgørelsen.

Du kan følge forløbet med artikler i Stiften eller se opslag på foreningens hjemmeside eller Facebook-side.

Prisen overrækkes ved et arrangement på vinderens hjemmebane fredag den 17. juni. Bl.a. modtager vinderen en bænk med en Årets Bernhardt-plakette på.


– Foreningen for Bykultur i Aarhus

Indlæg der måske kunne interessere dig

Årets Bernhardt 2018 gik til Træskibshavnen

Jonas Heidemann Jensen

Generalforsamling 2022 – referat

admin

Fortid og fremtid for Bispehaven

admin

Skriv en kommentar