Bykultur.dk
Arrangementer Nyheder

Aflyst sommertur

Kære medlemmer af Foreningen for Bykultur

Først må jeg komme med en beklagelig nyhed om, at sommerturen ikke bliver arrangeret i år. Vi havde ellers sat os for at arrangere en tur til omegnens møller, men da turkomiteens medlemmer begyndte at sætte nåle i landkortet, hang ruten ikke sammen. Vi vender stærk tilbage næste år.

Dernæst vil jeg reklamere lidt for tre kommende tilbud til foreningens medlemmer.

22. august: Rundvisning på Ceres, kl. 14.00.
12. september: Rundvisning på Psykiatrisk Hospital i Risskov, kl. 14.00

Der kommer mere information om disse to arrangementer; følg eventuelt med på hjemmesiden eller afvent mail. I kan dog tilmelde jer allerede nu på info@mariepilegaard.dk.

Endelig har vi et særlig godt medlemstilbud til efteråret: Deltagelse i forelæsningsrækken ”Aarhus – byen, kulturen, historien” på Folkeuniversitetet med mere end 75 % rabat og en gratis bog ”Østbanegården i Århus. Tilblivelse, funktion og bevaring” af Viggo Jonassen. Da der er nogle praktiske oplysninger, der helst ikke skal drukne midt i alt det andet, har jeg valgt at skrive en mail til jer alene om det arrangement.

Jeg vil ønsker jer alle en rigtig god sommer – og opfordre jer til at følge med her på hjemmesiden, hvor der løbende fremlægges blogs og nyheder om bevaring og byudvikling, samt på vores Facebookside, ”Bykultur.dk”.

Med venlig hilsen Søren

Søren Bitsch Christensen, stadsarkivar
Formand for Foreningen for Bykultur

Skriv en kommentar