17.01.2018: Nytårskur’ 18

d. 17. januar 2018, kl. 16.00

Foreningen for Bykultur inviterer til nytårskur onsdag, den 17. januar 2018 kl. 16.00.  Arrangementet afholdes i kendte rammer idet vi ligesom sidste år mødes i Elværket, Thorsvej 4, 8230 Aabyhøj. – Den gamle elværksbygning, der i dag fungerer som kultur- og forsamlingshus.

Programmet lyder som følger:

Foreningens formand, arkitekt m.a.a. Bruno Viuf Larsen vil byde velkommen og orientere om foreningens aktiviteter.

Professor, arkitekt m.a.a. Jan W. Hansen vil holde indlæg om byudvikling i Aarhus igennem tiden samt fortælle om dispositionsplanen for Gellerup – omdannelsen af Gellerup, som Jan W. Hansens arkitektfirma har arbejdet med.

Herudover vil formanden for Kulturmiljørådet i Aarhus Kommune fortælle om rådets arbejde i en tid med meget stor aktivitet/byudvikling i Aarhus. Der vil tillige blive orienteret om Bykulturprisen, Årets Bernhardt, som i lighed med i 2017 gives til et bymiljø, hvor en lokalt forankret indsats, har været med til at sikre historiske miljøer for eftertiden, som et aktivt og inspirerende bymiljø. Prisen uddeles Valdemarsdag, den 15. juni.

Der vil være mulighed for at få udleveret jubilæumsbogen, ligesom bogen Bernhardt Jensen – alle tiders århusianer vil kunne købes for kr. 100,00. Det forventes også, at bogen om arkitekt Hack Kampmanns byggerier vil kunne præsenteres.
Foreningen ønsker godt nytår med et glas champagne.

Alle er velkommen, men det vil være ønskeligt med tilmelding ved at sende en mail til events@bykultur.dk senest lørdag, den 13. januar 2018. 

Vi ønsker alle godt nytår.

OBS!! Kender du interesserede, der ikke er medlem, er der her en god anledning til at blive medlem og deltage i Nytårkur 2018.- Man kan melde sig ind i Foreningen for Bykultur ved at sende en mail til medlem@bykultur.dk